HTML

2020

2021.04.06. 14:13 ramequin

okleveles horoszkópológus/én

2020-ban változol egy s más téren, bár ezt a változást sokkal inkább nevezhetnénk jó tulajdonságaid kibontakozásának, térnyerésének . amennyiben a plusz kilót térnyerésnek tekintjük. Ez főleg a szerelmi életedben nyilvánulhat majd meg jól kivehetően.

Egészséged, ha jobban odafigyelsz magadra mint eddig, javulhat az évben. azt hiszem beteg nem voltam, de biopszián jártam. Nagy kihívás lesz számodra, hogy megtanuld, te vagy a legfontosabb a magad számára, nem helyezheted a családod, vagy a munkát előtérbe.

Anyagilag kényelmes lehet a 2020-as esztendő, főleg az előző néhány évhez képest. nem. a max gyed sajnos kevesebb, mint a multis bér. Idén többet engedhetsz meg magadnak, de a józan eszed kordában tart. Új megtakarításra határozhatod el magad egy nagyobb cél érdekében.

Ha már van párod, kapcsolatod konfliktusoktól mentes lesz covid miatt fulll HOban* dolgozó "pár", éjszaka többször ébredő gyerek stb. stb. volt konfliktus bőven., ám elhallgatni ennek ellenére létező sérelmeket hiba lenne. Tavasszal egyre jobban kívánjátok, hogy minél több időt töltsetek együtt és tök sokat töltöttünk együtt, lásd covid miatt full HO, így a kapcsolatotok eddig nem tapasztalt, csodaszép harmóniát és elmélyülő szeretet hozhat aha. Ősz végén a karrier kerül fókuszba, egy fontos kérdés merül fel, amit meg kell vitatnotok. A jövőről alkotott tervek megvalósításában azonban nem lesz könnyű közös nevezőre jutni. 

* de azért a teljes kép kedvéért, nekünk a covid inkább pozitív mérleget hozott, mert papírkutyus annyi időt töltött az apukájával, amennyit covid-mentes időben biztosan nem tudott volna; így zsenge kora ellenére már két nyelven tud dacolni és egy harmadikhoz a két nyelv egyiként megjegyzéseket fűzni (úm. passzív nyelvtudás). Családi karácsony, meg barátok látogatása és éneklős szakkör meg még sok minden elmaradt, de a szűkebb családi/baráti körben mindenkit elkerült a covid. 

 

 

komment

süti beállítások módosítása