HTML

Sajtossüti

Friss topikok

Címkék

évértékelés

2016.12.31. 23:35 ramequin

Okleveles horoszkópológus vs. én

 

Vágyakozással teli év vár önre. A Jupiter, a Mars és a Vénusz segíteni fogja útján, főként szerelmi életében. Veszélyt hozhat önre a temperamentuma, próbálja a dolgokat lazán venni, a  mérgét pedig inkább sporttal vezesse le. Ha így tesz, nem marad el a várt siker.

Mottó:  kreativitás LOL

Szerelem: a házasságban, párkapcsolatban élő Oroszlán jegy szülötte kísértésnek lesz kitéve. Szerencsére győz a józan esze, nem rúgja fel kapcsolatát egy rövid fellángolásért. Ezt eltekintve kellemesen telik majd az év párjával. Romantika, ajándékok, kellemes vacsorák várnak önre. A szingli Oroszlán életében komoly változást az év harmadik dekádja hozza el. LOL Addig is próbálkozzon PIPA, éljen a lehetőségekkel és élvezze az életet PIPA. Mikuláskor már közösen teszik ki a csizmát az ablakba.LOL

Munka: a Jupiter segítségével sok olyan dolgot el fog érni, amire évek óta várt. Akár így is mondhatjuk, hogy lecserélődött a főnököm.  Kreativitása, optimizmusa lehetővé teszi, hogy eredményes legyen. Azt tanácsoljuk, hogy hallgasson azért mások véleményére is, vegye komolyan kapcsolatai bővítését. A későbbiekben ez nagy hasznára lesz. Anyagi helyzete jól fog alakulni, ennek ellenére, vagy éppen ezért tanulja meg a pénzzel való bánást. Folyamatban.

....

Az év tanácsa:

Tobber: „ne haragudj, ez nekem nem fog menni, most menni akarok. Sok sikert a tinderezéshez.(....)persze tök mindegy, mit mondasz neki magyarul, ha nem beszél magyarul."

Az év válasza:

én: tudod hol van az Árkád?
Ryan: "igen, arra szoktam menni, amikor a 13R-en landolok"

komment

süti beállítások módosítása